Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazelle Awards uit aan Nederlandse bedrijven met een bovengemiddelde groei. Ook andere aspecten die bij bedrijfsgroei komen kijken zijn criteria voor de jaarlijkse selectie. Ook in 2023 is PTWEE uitgeroepen tot FD Gazelle, voor de achtste (!) keer op rij. Een mooie erkenning van het succes van PTWEE! Helemaal bijzonder is dat dit jaar PTWEE haar 15 jarig jubileum viert, waarvan dus meer dan de helft als FD Gazelle.

Nadat in 2016 de eerste award in ontangst werd genomen, volgde de jaren daarna awards in 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 en ook vorig jaar vielen we in de prijzen. Een gezonde groeiambitie is onderdeel van het DNA van PTWEE, in eerste plaats gericht op de groei en ontwikkeling van onze collega's. Daarnaast brengt de groei van PTWEE als bedrijf mooie kansen voor zowel klanten als consultants met zich mee. Ook de komende jaren voorzien we ruimte voor een gezonde groei.

PTWEElingen Martin en Douwe met de FD Gazelle Award

Eind november vond de feestelijke uitreiking van de award plaats en de bekendmaking van de ranglijsten. Mooi om stil te staan bij de award, om vervolgens vast te stellen dat we nog steeds niet naast onze schoenen gaan lopen. Ook onderdeel worden van ons succesvolle bedrijf? We zoeken nog collega's!