PRO's MET PASSIE VOOR TESTEN

S

teeds verdergaande automatisering en digitalisering zijn ontwikkelingen die niet te stoppen zijn. Oog voor de klantbeleving is hierbij essentieel. De customer journey wordt centraal gesteld bij het inrichten van software die klantprocessen raakt. Wanneer Salesforce niet goed functioneert leidt dat direct tot problemen. Als gevolg van problemen in Salesforce liggen ontevreden klanten en imagoschade op de loer.

De kans dat Salesforce niet meer foutloos functioneert wordt groter naarmate de intensiteit van het gebruik en de complexiteit van inrichting toenemen. Een gedegen testaanpak is noodzakelijk om het aantal fouten te beperken en inzicht en controle te krijgen over de kwaliteit van de klantreis. Daarbij moeten doorlooptijd en kosten van het testen tot een minimum worden beperkt.

Ook uw organisatie kan onverwachte en vooral onnodige kosten besparen door het testen van uw Salesforce implementatie te professionaliseren. PTWEE is daarin graag uw testpartner!

Bent u benieuwd met welke verbeteringen uw organisatie een betere testdekking kan bereiken? PTWEE heeft verschillende diensten ontwikkeld gebaseerd op best practices. Met deze diensten kunnen wij u snel adviseren over quick wins en lange termijn verbeteringen.

Staat uw organisatie aan de vooravond van een Salesforce implementatie of een uitbreiding van het landschap met bijvoorbeeld Marketing Cloud of Service Cloud? PTWEE heeft veel ervaring opgedaan met het opzetten van een teststrategie en het tot een succesvol einde brengen van de (gebruikersacceptatie)testen. Wij brengen u graag in contact met onze referenties!

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

TESTSTRATEGIE

Een op de Salesforce projectplanning en -scope afgestemde testtrategie gebaseerd op risico's. Onze ervaren testprofessionals organiseren snel een passende aanpak.

BUSINESS ACCEPTATIE

Acceptatie van de business draagt bij aan een succesvolle implementatie. PTWEE heeft veel ervaring in het organiseren en begeleiden van business acceptatietesten, zowel in de voorbereiding als in de uitvoer.

TESTANALYSE eN UITVOER

Schakel de ervaren testprofessionals van PTWEE in om testcases op te stellen en uit te voeren. Als onderdeel van het  ontwikkelteam of om de acceptatietesters bij te staan bij End-to-End (E2E) testen.

RELEASES

Of het nu gaat om enerzijds de Spring, Summer of Winter release of anderzijds changesets: regressietesten is noodzakelijk. Een compacte testset in combinatie met tooling zorgt voor een snelle overstap naar de nieuwste release.

TESTTOOLING

De inzet van een testtool kan bijdragen aan een versnelling van het testen. Hoe verdient een geautomatiseerde regressietest zichzelf terug? Welke extra inzichten biedt een testmanagement tool? De mogelijkheden zijn legio!

OPLEIDING SALESFORCE TESTEN

De tijd die wordt besteed aan testen zo effectief mogelijk besteden? De PTWEE opleiding 'Gestructureerd Salesforce Testen' brengt het kennisniveau van betrokken business en IT testers op peil.

HEt begint met een goed gesprek

WE DELEN GRAAG ONZE VISIE OP TESTEN VAN SALESFORCE MET U

Het testen van Salesforce, of dit nu Sales Cloud, Service Cloud of zelfs FinancialForce betreft, betekent uiteenlopende testuitdagingen. Enerzijds is het van belang om de complexe inrichting te toetsen aan de specificaties, anderzijds aan de wensen en verwachtingen van de business. PTWEE heeft een heldere visie ontwikkeld op het testen van Salesforce oplossingen. Het begint met een kop koffie en een goed gesprek!

Plan een afspraak

WAT KLANTEN over ons ZEGGEN

Testimonials

NAAR EEN HOGER NIVEAU

“Door de inbreng van PTWEE is het testen van onze implementatie in zowel aanpak als uitvoering blijvend naar een hoger niveau getild."

R. MOstert, Projectleider

GREAT ADDED VALUE TO THE PROJECT

“PTWEE’s testing services have proven to be of great added value to the FinancialForce project. A pragmatic and flexible approach in combination with the right competencies and tooling has given a major boost to the  structuring and professionalization of the test process."

S. Poelman, CFO, Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX)

AANZIENLIJK VERBETERd

"Ons testproces is aanzienlijk verbeterd en dat levert direct voordelen op in beheer en in projecten."

a. Vermeulen, Manager Applications & Business Support