ONZE AANDACHTSGEBIEDEN

EXPERTISE

TESTANALYSE EN
testUITVOER

Testen is een vak, onze test-consultants beheersen dit vak tot in detail. Van het analyseren van het testobject tot de inzet van testspecificatietechnieken en van het opstellen van ketenscenario's tot het uitvoeren van exploratory testen.

TestcOÖrdinatie en
TESTMANAGEMENT

Het organiseren van een testtraject in een enterprise omgeving vraagt om meer dan alleen testkennis. Zonder de juiste soft skills, focus op het eindresultaat en een gezonde dosis pragmatiek blijft een testplan maar een plan.

ADVIES

Graag denken we met u mee over uw specifieke testuitdagingen. Waar de ene keer een opleiding bijdraagt, is in een andere situatie het vergroten van de awareness rondom testen noodzakelijk. Ook bij de inzet van testtools vervullen we graag een adviserende rol.

Agile testen

Een Agile aanpak vraagt om een andere, snellere manier van testen. Alle PTWEE consultants zijn PSM en SAFe gecertificeerd. Wij helpen u graag de kwaliteit van uw software op peil te houden tijdens een Agile transitie.

WE DENKEN GRAAG MET U MEE

Iedere testuitdaging vraagt om een specifieke aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat met u mee te denken hoe een specifieke uitdaging het beste kan worden aangevlogen. Graag maken we tijd voor een adviesgesprek, dat uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend is!

Plan een gratis adviesgesprek
  • SAP S4/HANA implementatie testen
  • Teststrategie bij een Salesforce implementatie
  • Testopleiding voor key users en beheerders
  • Extra capaciteit bij testuitvoer
  • Ondersteuning en advies

PRO'S MET PASSIE VOOR TESTEN

E

en gestructureerd, professioneel testproces en passende testtools ter ondersteuning van dat proces. Uiteindelijk zijn het de mensen die de testwerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om een testmanager of een uitvoerend tester, het is van groot belang dat zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken. Voor het testen van enterprise software systemen (zoals SAP en Salesforce) is een combinatie van testkennis én pakketkennis noodzakelijk. Testers die de benodigde competenties niet hebben, zullen de gewenste testdekking niet binnen de gestelde deadlines bereiken.

Wanneer uw organisatie ervoor kiest zelf testwerkzaamheden uit te voeren, dan kunnen wij uw medewerkers ondersteunen met opleiding en coaching. Met onze opleiding 'Gestructureerd Testen' leren wij uw medewerkers in twee dagen effectief en efficiënt testen.

Daarnaast verzorgen we workshops om samen met uw medewerkers te komen tot een goede set van testcases en testscenario's voor uw belangrijkste processen.

Wilt u dat wij u testwerk uit handen nemen? Ook dat is mogelijk, want wij beschikken over ervaren testprofessionals met kennis van SAP, Salesforce en andere complexe oplossingen. Zowel in on-premise als in SaaS (Software-as-a-Service) omgevingen voelen wij ons thuis. Onze testprofessionals kunnen de gewenste testwerkzaamheden, zowel uitvoerend als organiserend, voor u uitvoeren.

Daarnaast kan PTWEE u helpen bij de inrichting en implementatie van een gestructureerd testproces. Voor de selectie, implementatie en het gebruik van testtools bent u bij PTWEE ook aan het juiste adres.

jij hebt de brains, wij bieden je de kansen!

LATEN WE KENNISMAKEN!

We zijn continu op zoek naar testprofessionals met passie voor het testvak.
Ben jij gedreven en positief ingesteld?
We maken graag eens vrijblijvend kennis met jou en je ambities!

Laten we kennismaken!