PTWEE WORKSHOPS

INTERACTIE

TESTONTWERP IN DE PRAKTIJK

Om veranderingen goed te testen zijn goede testcases nodig. Leer om goede onderhoudsvriendelijke testcases te maken op basis van eigen business processen.

MEER INFO

TEST AWARENESS

Bewustwording van het nut en de noodzaak van testen draagt bij aan het momentum om te verbeteren. De workshop Test Awareness van PTWEE helpt deze te vergroten.

MEER INFO

TEST ROADMAP

In zeer korte tijd met betrokkenen bij het testen tot een praktisch uitvoerbare verbeteragenda komen. Geprioriteerd en gezamenlijk gedragen!

MEER INFO

tESTTECHNIEKEN

Er zijn enorm veel uiteenlopende testspecificatietechnieken. Welke kunnen het beste worden ingezet in uw situatie en hoe werken ze?

MEER INFO

WE DENKEN GRAAG MEE

De vermelde in-company workshops zijn slechts een greep uit de door ons verzorgde trajecten. Heeft u behoefte aan een workshop, maar ontbreekt uw wens in deze opsomming? Plan een vrijblijvende afspraak, zodat we met u mee kunnen denken!

Maak een afspraak
  • Kennis delen
  • Interactie
  • Opdrachten
  • Enthousiasme
  • Pragmatiek
HET BEGINT MET EEN GOED GESPREK

WE DENKEN GRAAG MET U MEE OVER
UW SPECIFIEKE WENSEN!

De workshops van PTWEE bestaan naast vaste componenten uit ruimte voor klantspecifieke wensen. Op basis van de gestelde doelen en het kennisniveau over testen bij de deelnemers kunnen we een uitgebalanceerd programma opstellen.

Graag gaan we nader met u in gesprek over uw wensen om te komen tot een geslaagde workshop!

Meer info
OP ZOEK NAAR EEN WORKSHOP OVER TESTEN?

WE GAAN GRAAG VERDER MET U IN GESPREK!

Op basis van uw wensen en onze ervaring met het verzorgen van workshops kunnen we een programma samenstellen met een goede balans tussen interactie, kennisoverdracht en het uitvoeren van opdrachten.

Meer info