WAT WIJ Doen

EXPERTISE

testproces verbetering

Het huidige IT landschap vraagt om een volwassen testproces, hoge testawareness en herbruikbare (regressie)testsets. PTWEE helpt organisaties om beter en slimmer te testen.

lees verder

test CONSULTANTS

Het organiseren van testtrajecten en het opzetten en uitvoeren van tests is specialistisch werk. Onze PTWEElingen beheersen dit werk tot in detail en brengen hun kennis graag over.

LEES VERDER

test tools

De inzet van testtools om het testproces te versnellen. Het aanbod van testtools is gigantisch, de succesverhalen beperkt. PTWEE realiseert een succesvolle inzet van testtools.

LEES VERDER
NADER KENNISMAKEN?

WE DENKEN GRAAG MET U MEE!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de specifieke testuitdagingen binnen uw organisatie of project. We denken graag met u mee!

Maak een afspraak

WAT Wij Doen

Diensten

Beter en slimmer testen

Minder productieverstoringen, een kortere time-to-market, een grotere testdekking; er zijn uiteenlopende redenen om testen te verbeteren. Laat ons helpen door een passend plan op te stellen en te ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen.

Organiseren en uitvoeren

Van het opstellen van een teststrategie tot het begeleiden van een gebruikersacceptatietest (UAT). Van een Productrisico Analyse tot het najagen van bevinden. Onze testprofessionals regelen het graag en rapporteren over de kwaliteit en de (afgedekte) risico's!

TESTTOOLS

De mogelijkheden zijn legio, dit geldt echter ook voor de valkuilen. Deze zijn bovendien niet uitsluitend technisch van aard. PTWEE realiseert een succesvolle inzet van testtools via de eigen Ready, Set, Go! aanpak. Zo dragen testtools bij aan de kwaliteit.

SAP TESTEN

SAP als ruggengraat van de informatievoorziening; stabiliteit is van groot belang. Transporten volgen elkaar in hoog tempo op. Hoe blijft u 'in control' over de kwaliteit? PTWEE heeft jarenlange ervaring met SAP testen tijdens S/4HANA implementaties, upgrades en uitrol projecten.

SALESFORCE TESTEN

Een standaard pakket vraagt zeker niet altijd om een standaard testaanpak. De oplossingen van Salesforce vragen naast testexpertise om pakketkennis en pragmatiek. PTWEE helpt graag om het testtraject voor uw Salesforce implementatie te stroomlijnen en uit te voeren.

SAAS TESTEN

De dynamiek van testen verandert wanneer SaaS (Software-as-a-Service) applicaties worden ingezet. Integraties met uw applicatielandschap, maatwerk en kortere releasecycli zetten het testen onder druk. PTWEE heeft een heldere SaaS testaanpak.