PTWEE, DE BESTE IN SAP TESTEN

S

teeds verdergaande automatisering en digitalisering zijn ontwikkelingen die niet te stoppen zijn. Bedrijven, individuen, iedereen wordt steeds afhankelijker van goed functionerende ICT toepassingen. Wanneer de software in een auto niet goed functioneert dan zou dat voor levensbedreigende situaties kunnen zorgen. Wanneer een SAP retail onderdeel niet goed werkt dan kan dat leiden tot lege winkelschappen. Als gevolg van problemen in SAP liggen omzetderving en imagoschade op de loer.

De kans dat uw SAP toepassingen niet foutloos functioneren wordt steeds groter, omdat de intensiviteit van het gebruik en de complexiteit toenemen. Een professioneel testproces is noodzakelijk om te voorkomen dat het aantal fouten structureel toeneemt. Daarbij moeten doorlooptijd en kosten van testtrajecten tot een minimum worden beperkt.

Ook uw organisatie kan onverwachte en vooral onnodige kosten besparen door het testen in uw SAP omgeving te professionaliseren. PTWEE is daarin graag uw partner!

Bent u benieuwd met welke verbeteringen uw organisatie een grotere testvolwassenheid kan bereiken? PTWEE heeft verschillende diensten ontwikkeld, gebaseerd op best practices in SAP omgevingen. Met deze diensten kunnen wij op basis van uw huidige manier van testen en uw ambities adviseren over mogelijke korte en lange termijn verbeteringen.

Staat uw organisatie aan de vooravond van een SAP implementatie of een overstap naar S/4HANA? De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het opzetten van een SAP teststrategie en het tot een succesvol einde brengen van de (gebruikersacceptatie)testen. We brengen u graag in contact met een van onze referenties!

WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

SAP IMPLEMENTATIE

De implementatie van SAP is complex en vraagt om een doordachte testaanpak. Vroegtijdig aanhaken van testexpertise betaalt zich dubbel uit later in het traject. Vanuit onze jarenlange ervaring met SAP implementaties adviseren we over een passende testaanpak, die we uiteraard graag voor u uitvoeren!

SAP UPGRADE

Staat u aan de vooravond van een SAP upgrade? Schakel een gespecialiseerde SAP testpartner in voor het opzetten en begeleiden van het testen. Op deze manier is een goede testdekking en hoge kwaliteit van de opgeleverde testware te bereiken.

S/4HANA

Een overstap naar S/4HANA vereist een strakke regie op het testen. PTWEE heeft met uiteenlopende SAP implementaties en upgrades ervaring en kan de testaanpak opzetten, begeleiden en uitvoeren. Bovendien is deze herbruikbaar tijdens toekomstige releases!

OPLEIDING SAP TESTEN

Wanneer is een verandering goed genoeg getest zodat deze zonder risico’s kan worden getransporteerd? De opleiding 'Gestructureerd SAP Testen' van PTWEE brengt functioneel beheerders en key users de benodigde kennis bij om zelfstandig testen op te zetten en uit te voeren.

SAP TESTCASES

Testen gaat veel verder dan alleen 'kijken of het werkt'. Goede testcases dekken risico's af en maken kwaliteit inzichtelijk. Onze testconsultants zorgen voor testcases opgesteld op basis van risico's en helpen business gebruikers bij acceptatie. Bovendien is de herbruikbaarheid groot.

SAP TESTTOOLS

Welke testtool draagt het meeste bij in uw specifieke situatie? De ketens in SAP bestaan steeds vaker ook uit andere oplossingen. Welke testtools sluiten hier op aan? PTWEE heeft ervaring met uiteenlopende testtools in een SAP omgeving. We adviseren u graag!

HEt begint met een goed gesprek

WE DELEN GRAAG ONZE VISIE OP HET TESTEN vAN SAP MET U

Om een goed advies te kunnen geven is het belangrijk dat we uw specifieke situatie eerst goed begrijpen. Hoewel SAP standaardoplossingen biedt, is een standaard testaanpak lang niet altijd de beste route naar succes. Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek om inzicht te geven in wat wij kunnen betekenen voor uw SAP testuitdagingen.

Plan een afspraak
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

PTWEE, DE BESTE IN SAP TESTEN

Sinds 2008 begeleidt en ondersteunt PTWEE organisaties met een complex SAP landschap rondom testen. Een goede testaanpak geeft inzage in de kwaliteit en dekt business risico's succesvol af. Dit maakt een beslissing voor een Go Live een stuk comfortabeler. We helpen u graag!

Plan een afspraak