PTWEE helpt organisaties die gebruik maken van complexe enterprise software om beter en slimmer te testen. Sinds 2008 maken onze PTWEElingen dit waar in diverse branches. Vanwege ons succes zijn wij voortdurend op zoek naar testconsultants, testcoördinatoren en testmanagers.

Ben jij gedreven, ambitieus en ben je positief ingesteld? Dan zorgen wij, naast leuke collega’s en een uitstekende werksfeer, voor inspirerende opdrachten en een uitdagend carrièrepad dat past bij jouw situatie!

Benieuwd hoe de eerste 6 maanden van Marah zijn verlopen? Of die van Laura?

WAT ONZE PTWEELINGEN ZEGGEN

JOIN THE TEAM

SUSAN, testconsultant

Ik krijg energie van het opzetten van samenwerkingen binnen projecten. Hier krijg ik volop ruimte voor binnen mijn project bij onze klant Stedin waar we conform de Agile Scrum methodologie ontwikkelen binnen SAP. Op eigen initiatief heb ik zitting genomen in het bestuur (secretaris) van de VNSG focusgroep Testen. Zo blijf ik kort op de bal aangaande ontwikkelingen en innovaties op mijn vakgebied.

WOUTER, TEstconsultant

Als testprofessional word je gaandeweg selectiever en kritischer in de manier waarop je je vak wilt uitoefenen en ook in welke werkgever bij je past. Mijn ambities? Meesturen in de groei en ontwikkeling van een kleine eigenwijze organisatie en bij bijzondere opdrachtgevers uitdagende opdrachten vervullen met een grote veranderingscomponent op het primaire bedrijfsproces. PTWEE biedt me de kans op beide vlakken. Perfecte match dus!

Jet, TESTCONSULTANT

Ik geniet van uitdagende projecten, waarbij ik complexe vraagstukken kan doorgronden die me tevens in staat stellen nieuwe materie eigen te maken. In mijn opdracht, waar we met een divers team een transitie/migratie van meerdere SAP-systemen naar een HANA platform uitvoeren, zit ik dan ook helemaal op mijn plek!

RACHEL, MANAGER HR

Ik ben een verbinder, die energie haalt uit het meedenken met (toekomstige) collega’s over persoonlijke ontwikkeling en ambities. De sfeer binnen PTWEE is open, informeel en met oprechte interesse. Een authentieke club professionals, een tikje eigenwijs. Met elkaar werken we aan testuitdagingen in complexe (ERP) pakketomgevingen.

Heb jij passie voor het testvak en wil je PTWEE graag verder leren kennen, dan drink ik graag een kop koffie met je!

Laten we kennismaken!

We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in op een bijzondere locatie
om te kijken of we samen jouw ambities waar kunnen maken!
op locatie
Kies een locatie
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
pTWEE B.V.
Postbus 88
5240 AB Rosmalen
Bezoekadres
Coltbaan 1-19
Nieuwegein
+31 (0)73 711 45 20

ONTVANG DE PTWEE UPDATE

Een paar keer per jaar. Ieder moment opzeggen.