PTWEE helpt organisaties die gebruik maken van complexe enterprise software om beter en slimmer te testen. Sinds 2008 maken onze PTWEElingen het verschil bij opdrachtgevers in diverse branches. Als uitbreiding van het team zijn we op zoek naar testconsultants, testcoördinatoren en testmanagers. Op onze vacaturesite krijg je een goede indruk van PTWEE en onze vacatures.

Ben jij gedreven, ambitieus en ben je positief ingesteld? Heb je kennis van/interesse in SAP of Salesforce? Dan zorgen wij, naast leuke collega’s en een uitstekende werksfeer, voor inspirerende opdrachten en een uitdagend carrièrepad dat past bij jouw situatie!

Benieuwd hoe de eerste 6 maanden van PTWEElingen zijn bevallen?
Lees de ervaringen van Stefan, Ronald, Marcel en Eveline.

WAT ONZE PTWEELINGEN ZEGGEN

JOIN THE TEAM

YVETTE, testconsultant

"Ik zou PTWEE omschrijven als een leuke groep collega's waar de sfeer goed is en er zowel inhoudelijke als gezellige activiteiten worden georganiseerd. De lijnen zijn kort en er zijn mooie opdrachtgevers waarbij echt moeite wordt gedaan om de juiste match te maken tussen je ambitie en het project van de klant!"

Stefan, TEstconsultant

"Naast mijn opdracht bij de klant is het prettig een informele, professionele werkgever te hebben waar je gewaardeerd wordt om je sterke eigenschappen.  Dit resulteert in onder meer het meedenken in proposities, het geven van trainingen, een collega op weg helpen met je eigen ervaringen, maar ook het jaarlijkse weekend weg en met alle gezinnen naar het strand. Voor mij geeft dit een vertrouwde basis om te kunnen excelleren bij de klant én thuis!"

MARCEL, TESTCONSULTANT

"PTWEE is een organisatie met een eigen identiteit en een no-nonsense cultuur waar ik me thuis. Mocht je twijfelen, neem dan eens vrijblijvend contact op met een van de 'mensen in 't veld'. Iedereen zal je graag te woord staan, je mag het ook aan mij vragen natuurlijk!"

RACHEL, MANAGER HR

"Ik ben een verbinder, die energie haalt uit het meedenken met (toekomstige) collega’s over persoonlijke ontwikkeling en ambities. De sfeer binnen PTWEE is open, informeel en met oprechte interesse. Een authentieke club professionals, een tikje eigenwijs. Met elkaar werken we aan testuitdagingen in complexe (ERP) pakketomgevingen."

Heb jij passie voor het testvak en wil je PTWEE graag beter leren kennen? Laat dan hieronder je gegevens achter, ik maak graag tijd voor een kennismaking op een bijzondere locatie!

Laten we kennismaken!

We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een bijzondere locatie.
Laten we kijken of we samen jouw ambities waar kunnen maken!
op locatie
Ik wil graag kennismaken op de volgende manier:
Bedankt voor je bericht, Rachel komt snel bij je op de lijn!
Er ging iets mis met versturen, controleer de velden en probeer opnieuw!
pTWEE B.V.
Postbus 88
5240 AB Rosmalen
Bezoekadres
Australiëlaan 20
's-Hertogenbosch

+31 (0)73 711 45 20

ONTVANG DE PTWEE UPDATE

Een paar keer per jaar. Ieder moment opzeggen.