PTWEE helpt organisaties die gebruik maken van complexe enterprise software om beter en slimmer te testen. Sinds 2008 maken onze PTWEElingen het verschil bij opdrachtgevers in diverse branches. Als uitbreiding van het team zijn we op zoek naar testconsultants, testcoördinatoren en testmanagers.

Ben jij gedreven, ambitieus en ben je positief ingesteld? Heb je kennis van/interesse in SAP of Salesforce? Dan zorgen wij, naast leuke collega’s en een uitstekende werksfeer, voor inspirerende opdrachten en een uitdagend carrièrepad dat past bij jouw situatie!

Benieuwd hoe de eerste 6 maanden van PTWEElingen zijn bevallen?
Lees de ervaringen van Laura, Stefan, Ronald en Eveline.

WAT ONZE PTWEELINGEN ZEGGEN

JOIN THE TEAM

SUSAN, testconsultant

Ik krijg energie van het opzetten van samenwerkingen binnen projecten. Hier krijg ik volop ruimte voor binnen mijn project bij onze klant Stedin waar we conform de Agile Scrum methodologie ontwikkelen binnen SAP. Op eigen initiatief heb ik zitting genomen in het bestuur (secretaris) van de VNSG focusgroep Testen. Zo blijf ik kort op de bal aangaande ontwikkelingen en innovaties op mijn vakgebied.

Stefan, TEstconsultant

Naast mijn opdracht bij de klant is het prettig een informele, professionele werkgever te hebben waar je gewaardeerd wordt om je sterke eigenschappen.  Dit resulteert in onder meer het meedenken in proposities, het geven van trainingen, een collega op weg helpen met je eigen ervaringen, maar ook het jaarlijkse weekend weg en met alle gezinnen naar het strand. Voor mij geeft dit een vertrouwde basis om te kunnen excelleren bij de klant én thuis!

Jet, TESTCONSULTANT

Ik geniet van uitdagende projecten, waarbij ik complexe vraagstukken kan doorgronden die me tevens in staat stellen nieuwe materie eigen te maken. In mijn opdracht, waar we met een divers team een transitie/migratie van meerdere SAP-systemen naar een HANA platform uitvoeren, zit ik dan ook helemaal op mijn plek!

RACHEL, MANAGER HR

Ik ben een verbinder, die energie haalt uit het meedenken met (toekomstige) collega’s over persoonlijke ontwikkeling en ambities. De sfeer binnen PTWEE is open, informeel en met oprechte interesse. Een authentieke club professionals, een tikje eigenwijs. Met elkaar werken we aan testuitdagingen in complexe (ERP) pakketomgevingen.

Heb jij passie voor het testvak en wil je PTWEE graag beter leren kennen? Dan maak ik graag tijd voor je!

Laten we kennismaken!

Normaal plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een bijzondere locatie.
Omdat dit nu niet gaat maken we er op een andere manier iets bijzonders van!
Laten we kijken of we samen jouw ambities waar kunnen maken!
op locatie
Ik wil graag kennismaken op de volgende manier:
Bedankt voor je bericht, Rachel komt snel bij je op de lijn!
Er ging iets mis met versturen, controleer de velden en probeer opnieuw!
pTWEE B.V.
Postbus 88
5240 AB Rosmalen
Bezoekadres
Europalaan 4
Den Bosch

+31 (0)73 711 45 20

ONTVANG DE PTWEE UPDATE

Een paar keer per jaar. Ieder moment opzeggen.