De FD Gazellen awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die een bovengemiddelde groei laten zien. Het Financiele Dagblad kijkt naast omzetgroei ook naar zaken zoals het personeelsbestand en financiele gezondheid. Voor de zevende (!!!) keer op rij wint PTWEE het glazen beeldje in 2022, daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op!

Na het winnen van de eerste award in 2016 werd de collectie uitgebreid met 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021. Ook in 2022 valt PTWEE in de prijzen, samen met 684 andere Nederlandse groeibedrijven. Hoewel groei nooit een doel op zichzelf is brengt de gestage jaarlijkse groei PTWEE mooie kansen. Enerzijds omdat we als groeiend bedrijf onze klanten steeds breder en beter kunnen bedienen op testvlak en grotere testprojecten kunnen aannemen. Anderzijds brengt de snelle groei mooie kansen voor onze collega's qua ontwikkeling, opdrachten en kennisuitbreiding.

Eind november wordt de award in ontvangst genomen en wordt bekendgemaakt op welke plaats PTWEE is geëindigd in de ranking. Ongeacht de einduitslag een mooie pluim op ons succes en een goede aanleiding om met alle collega's het glas te heffen. Daarna gaan we gewoon weer aan het werk!

Benieuwd hoe het is om te werken bij PTWEE?