Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de 'FD Gazelle Awards' uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Behalve groei in omzet wordt ook gekeken naar andere facetten, waaronder de groei in personeel over de afgelopen drie jaren.

Na het winnen van FD Gazelle awards in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 is het bijzonder dat ook 2021 kan worden toegevoegd aan de vitrinekast op PTWEE HQ. Het behoeft geen uitleg dat er een bijzondere periode (hopelijk grotendeels) achter ons ligt van bijzondere marktdynamiek en thuiswerken. Dit heeft enerzijds veel gevraagd van de creativiteit, het aanpassingsvermogen en de inzet van alle PTWEElingen. Anderzijds laat het zien dat ook in deze tijden onze testdienstverlening een belangrijke toegevoegde waarde levert aan onze klanten. We zijn er trots op dat we award nummer zes in ontvangst mogen nemen!

Huldiging FD Gazelle winnaars 'op' het stadhuis in Den Bosch in april 2022

In het voorjaar van 2022 zijn de FD Gazelle winnaars uit Den Bosch door de burgemeester uitgenodigd voor een feestelijk ontbijt. Als enige stad heeft Den Bosch maar liefst 28 winnende bedrijven binnen de gemeentegrenzen. Reden genoeg om na afloop van het ontbijt op het dak van het stadhuis te klimmen voor een groepsfoto.

Net als andere jaren zijn we trots, heffen we het glas op de award en besluiten we wederom niet naast onze schoenen te gaan lopen. Wel is het een mooi moment om aan te geven dat we nieuwe collega pro's met passie voor testen zoeken!