De vroege lente is voor PTWEE goed begonnen met het verwelkomen van twee nieuwe collega’s: Paul van den Broek en Erwin Cammelbeeck!

Met de komst van Paul hebben we een testmanager in huis met zeer veel internationale ervaring. Paul heeft 11 jaar ervaring met testmanagement waarvan 7 jaar met SAP. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in Frankrijk bij Coty en CMA CGM. Daarnaast heeft hij ook in Spanje gewerkt voor Coty. Het liefst drinkt Paul zijn koffie zwart. In Engeland is hij actief geweest voor Lloyds Banking Group. Op eigen bodem heeft Paul gewerkt voor Staples en AKZO NOBEL. Paul staat voor het vergroten van de volwassenheid van testprocessen. Daarnaast brengt Paul ervaring mee met het trainen van eindgebruikers voor acceptatietesten.

Erwin is op 1 maart gestart als Sales Marketeer. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sales en marketing zal hij zich bezighouden met leadgeneratie en online marketing voor PTWEE. In het verleden heeft Erwin onder andere gewerkt voor Radio- en TV-Gelderland, Veronica, STER, Cendris en ProSpex. De afgelopen 4 jaar heeft hij met name IT-bedrijven geholpen met hun leadgeneratie strategie. Door zijn ervaring heeft hij een heldere kijk op het neerzetten en uitbouwen van het salesfunnel proces. Erwin drinkt bij voorkeur zijn koffie met een gebakje.

Met de komst van Erwin en Paul bouwt PTWEE verder aan de toekomst. We zijn trots op deze uitbreiding van het team en wensen Erwin en Paul heel veel plezier toe!

Ook PTWEE collega worden?