Per 1 juni is het team van PTWEElingen met (P)twee nieuwe krachten uitgebreid: Joost de Bruijn en Dennis van Gerwen.

Joost is een gedreven, enthousiaste senior testprofessional. Hij heeft gedegen ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van functionele tests, het opzetten van gebruikersacceptatietests en het automatiseren van regressiesets. Daarnaast is Joost gecertificeerd Scrum Master en houdt hij zich graag bezig met het optimaliseren van het scrumproces. Hij heeft ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening en heeft nog altijd baat bij zijn achtergrond als ICT docent.

Dennis is een enthousiaste testprofessional met een brede interesse binnen de IT. Hij heeft verschillende opdrachten succesvol afgerond in verschillende rollen rondom testen en kwaliteit, waaronder in SAP Succesfactors. Dennis heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige hands-on (SAP) testconsultant, inzetbaar als uitvoerend tester of als meewerkend voorman waarbij hij in staat is om snel te schakelen met ontwikkelaars, leveranciers, beheerders en gebruikers.

We wensen Joost en Dennis veel plezier bij PTWEE en succes met de eerste opdracht als PTWEEling! Ook benieuwd hoe het is om PTWEEling te worden?