Tony’s Chocolonely maakt er werk van om de gehele keten, van cacao tot chocoladereep, vrij te maken van problemen zoals slavernij en onderdrukking. De keten is echter lang en enorm complex, wat vraagt om kleine verbeterstappen met een lange termijn visie. Op lange termijn leidt dit tot betere kwaliteit en productiviteit.

PTWEE maakt er werk van om softwareketens, van ontwikkelfase tot productie, vrij te maken van onnodige problemen zoals productieverstoringen en slecht aansluitende pakketinrichting. Ook deze ketens zijn lang en complex, wat begint bij kleine testverbeteringen en bij voorkeur een visie op testen. Dit staat natuurlijk in schril contrast met slavernij en onderdrukking.

Om toch ons steentje bij te dragen aan Tony’s bijzondere missie verzorgt PTWEE voor Tony’s Chocolonely uitgerekend op 5 december de workshop ‘Test Awareness’ en laten we ons uitbetalen in échte chocoladerepen.

Met deze ludieke actie hopen we indirect bij te dragen aan een betere wereld, waarbij we een aantal relaties een fijne Sinterklaas toe kunnen wensen onder het genot van een eerlijke chocoladereep met een PTWEE-wikkel!

Smakelijk!

Zijn we je vergeten? Laat het ons weten en we zorgen dat je er ook een krijgt (zolang de voorraad strekt/nog niet is opgegeten)!