Per 1 september 2017 is het team van PTWEE uitgebreid met twee nieuwe collega testprofessionals: Baktash Peroz en Martin Heining.

Baktash is een testconsultant met veel ervaring in complexe SAP trajecten. Hij heeft in het verleden testwerk verricht voor bedrijven zoals Nationale Nederlanden, Achmea en Bouwinvest. Naast ervaring op het gebied van testanalyse en test coördinatie brengt Baktash kennis en kunde op het gebied van geautomatiseerd regressietesten. Tot slot drinkt Baktash zijn koffie zwart.

Ook Martin beschikt over ruime ervaring in het testvak. In de afgelopen jaren heeft hij voor uiteenlopende klanten (waaronder Ahold, KPN, en Heineken) rollen vervuld als test coördinator, scrum master en testconsultant. Het open karakter en pragmatische inborst van Martin sluit naadloos aan op de pragmatische werkwijze van PTWEE. Martin drinkt zijn koffie bij voorkeur met een klein beetje suiker.

Met de komst van Baktash en Martin bouwt PTWEE verder aan het team met ervaren testprofessionals. We zijn trots op deze uitbreiding van het team en wensen Baktash en Martin heel veel plezier toe!

Ook PTWEE collega worden?