Ingegeven door groeiende behoefte aan testprofessionals met passie voor het testvak is PTWEE continu op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom zijn we extra verheugd om te melden dat met ingang van 1 oktober drie nieuwe testconsultants zijn gestart bij PTWEE. Uitbreiding van het PTWEElingen team en bovendien een mooie hattrick!

Ronald is een zeer ervaren testmanager met een track-record in omvangrijke SAP trajecten. Vooruitkijkend naar de aanstaande overstap van SAP ECC naar S4/HANA die bij veel SAP gebruikers op de agenda staat een aanwinst qua kennis en kunde. Hij drinkt zijn koffie bovendien zwart ('echte koffie' aldus Ronald). Ronald zal daarnaast aanhaken bij klantpresentaties en workshops.

Jeroen is een testprofessional met ervaring in uiteenlopende rollen waarin kwaliteit van belang is. In diverse branches heeft hij veel te maken gehad met het testen van SAP, Datawarehouses en financiële oplossingen. Hij drinkt graag espresso met een beetje suiker. Jeroen heeft ervaring met systeemtesten, acceptatietesten, ketentesten en regressietesten. Daarnaast is hij ook actief op het gebied van agile, welk gedachtegoed hij omarmt.

De hattrick wordt compleet gemaakt met Edwin, een ervaren testprofessional met meer dan 20 jaar ervaring rollen van tester, meewerkend voorman tot testcoach. Deze combinatie maakt het voor hem gemakkelijk om te schakelen tussen verschillende gesprekken en rollen, met het oog op de kwaliteit van het testobject. Er wordt nog volop gespeculeerd hoe Edwin zijn koffie drinkt.

Tijdens het PTWEEkend eind september hebben we op een ontspannen manier kennis gemaakt met de drie heren. Welkom nogmaals en heel veel plezier en succes!

Ook eens kennismaken en jouw carrièremogelijkheden bespreken bij PTWEE?