In augustus heeft PTWEE twaalf medewerkers van Louwman & Parqui opgeleid in gestructureerd SAP testen. In het Louwman College in Raamsdonksveer hebben de cursisten in vier dagdelen inzage gekregen in het testvak. De cursus was zeer praktijkgericht opgezet met aansprekende SAP voorbeelden en veel oefeningen. Na afloop hebben de deelnemers de opleiding gewaardeerd met een ruime 8.

Louwman & Parqui is de sales en marketing organisatie van Toyota en Lexus in Nederland. Het goed functioneren van SAP is van groot belang voor de continuïteit van de business. Door deze grote afhankelijkheid en door de toenemende complexiteit van het SAP landschap verdient de huidige manier van testen aandacht. Om die reden heeft Ad Vermeulen, Manager Applications & Business Support bij Louwman & Parqui, PTWEE gevraagd om de zeer pragmatische testopleiding te verzorgen.

Ad Vermeulen was zeer tevreden met het eindresultaat:

 “Dankzij de opleiding ‘Gestructureerd SAP testen’ van PTWEE zijn wij direct in staat om beter te testen. Bovendien hebben we nu een goed referentiekader van waaruit we ons testproces kunnen verbeteren.”