Ook in 2023 hebben de Pro's met Passie voor Testen bijgedragen aan de uitdaging om 'kilomers te vreten'. Door te wandelen, fietsen en hardlopen worden twee belangrijke goede doelen gesteund. Uiteraard is de extra beweging, fun en gezelligheid om samen te sporten een goed doel op zichzelf. Daarbij is Stichting Leergeld, dat kinderen uit minder bedeelde gezinnen financieel steunt, het échte goede doel van de kilometervreters.

De kilometers die PTWEElingen al (hard)lopend en fietsend hebben afgelegd tellen mee in het kilometervretersklassement. In het kader van het 15-jarig jubileum is in 2023 als doel gesteld om meer dan 15.000 kilometers te vreten. Een flinke opgave, echter zijn de consultants van PTWEE gewend om dagelijks een stapje extra te zetten. Dat heeft tot een waanzinnig eindresultaat geleid:

  • Wandelen: 7.479km
  • Fietsen: 6.235km
  • Hardlopen: 2.140km

Volgens de onafhankelijke jury bestaande uit zeer kritische testconsultants een totaal van 15.854km, waarmee het doel ruimschoots is gehaald. Houden we van bij PTWEE. Maar ook Stichting Leergeld 's-Hertogenbosch kon de inspanning waarderen en nam tijdens de nieuwjaarsborrel de cheque met genoegen in ontvangst.

Met 15.854km op de teller een mooie reden om de PTWEE Kilometervreters Cheque persoonlijk te overhandigen aan Stichting Leergeld

Ook in 2024 staat naast mooie opdrachten, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap het thema vitaliteit hoog op de agenda. Het doel is vastgesteld op 16.000km, waarbij extra hulp welkom is. Kijk eens op onze vacaturesite voor meer informatie over werken bij PTWEE.