In 2021 hebben alle PTWEElingen kilometers gevreten voor het goede doel. Alle beweging en onderlinge fun is op zichzelf al een goed doel. Daarbij schenkt PTWEE een geldbedrag aan Stichting Leergeld, het échte goede doel, op basis van de resultaten. En die resultaten overtroffen op ieder vlak de resultaten uit 2020!

Alle kilometers die door collega’s zijn hardgelopen, gefietst of gewandeld tellen mee voor het kwartaalklassement. Het doel van 2021 was om ieder kwartaal het voorgaande kwartaal te overtreffen. Dit heeft geleid tot een gigantisch aantal kilometers over de vier kwartalen van 2021:

  • Wandelen: 5.761km
  • Fietsen: 4.268km
  • Hardlopen: 2.341km
Overhandiging cheque aan Stichting Leergeld
Overhandiging van de cheque aan Stichting Leergeld

We selecteren al jaren op testconsultants die bereid zijn een stapje extra te zetten, maar het eindtotaal van 12.370km overtreft alle verwachtingen. Een mooie aanleiding om op vrijdag 28 januari, tijdens de opening van het nieuwe PTWEE HQ aan de Europalaan 4 in ’s-Hertogenbosch de cheque feestelijk te overhandigen aan Jeannette en Renske van Stichting Leergeld ’s-Hertogenbosch.

Ook in het nieuwe jaar gaan de kilometervreters van PTWEE door met de uitdagingen. Met januari bijna achter ons staat er al een indrukwekkende tussenstand op de borden. Daarover later meer!

PTWEE zoekt nog nieuwe kilometervreters die ook verstand van software testen hebben. Kijk gerust eens op onze vacaturesite voor meer informatie.