JIJ HEBT DE BRAINS, WIJ BIEDEN JE DE KANSEN!

WERKEN BIJ PTWEE?

Ben jij gedreven, ambitieus en ben je positief ingesteld? Dan zorgen wij, naast leuke collega’s en een uitstekende werksfeer, voor inspirerende opdrachten en een uitdagend carrièrepad dat past bij jouw situatie. Werken bij PTWEE is écht anders, we vertellen je graag meer!

PTWEE, de beste in SAP TESTEN

Professionals met testkennis
én sap expertise

Onze PTWEElingen hebben passie voor het testvak,
ervaring met testen van (enterprise) software en een pragmatische mindset!

SAP Testen
PTWEE, DE BESTE IN SAP TESTEN

EEN GECONTROLEERDE OVERSTAP
NAAR SAP S/4HANA?

Met ruim 15 jaar ervaring in complexe SAP projecten dragen we graag bij aan een succesvolle overstap naar SAP S/4HANA. Met een op risico's gebaseerde testaanpak kunt u gecontroleerd over!

Pro's met passie voor testen

blijf 'in COntrol' Met een gestructureerd testproces

PTWEE ondersteunt haar klanten bij het professionaliseren van het testproces en bij de selectie, implementatie en het gebruik van test tools. Met een pragmatische aanpak helpen wij organisaties die gebruik maken van enterprise software om beter en slimmer te testen.

TESTAUTOMATISERING

DE INZET VAN TESTTOOLS ALS VERSNELLER VAN HET TESTPROCES

De inzet van een testtool draagt bij aan een effectiever en efficiënter testproces.
Is uw organisatie klaar om de vruchten te plukken die testtools bieden?

WAT Wij Doen

Diensten

Beter en slimmer testen

Minder productieverstoringen, een kortere time-to-market, een grotere testdekking; er zijn uiteenlopende redenen om testen te verbeteren. Laat ons helpen door een passend plan op te stellen en te ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen.

Organiseren en uitvoeren

Van het opstellen van een teststrategie tot het begeleiden van een gebruikersacceptatietest (UAT). Van een Productrisico Analyse tot het najagen van bevinden. Onze testprofessionals regelen het graag en rapporteren over de kwaliteit en de (afgedekte) risico's!

TESTTOOLS

De mogelijkheden zijn legio, dit geldt echter ook voor de valkuilen. Deze zijn bovendien niet uitsluitend technisch van aard. PTWEE realiseert een succesvolle inzet van testtools via de eigen Ready, Set, Go! aanpak. Zo dragen testtools bij aan de kwaliteit.

SAP TESTEN

SAP als ruggengraat van de informatievoorziening; stabiliteit is van groot belang. Transporten volgen elkaar in hoog tempo op. Hoe blijft u 'in control' over de kwaliteit? PTWEE heeft jarenlange ervaring met SAP testen tijdens S/4HANA implementaties, upgrades en uitrol projecten.

SALESFORCE TESTEN

Een standaard pakket vraagt zeker niet altijd om een standaard testaanpak. De oplossingen van Salesforce vragen naast testexpertise om pakketkennis en pragmatiek. PTWEE helpt graag om het testtraject voor uw Salesforce implementatie te stroomlijnen en uit te voeren.

SAAS TESTEN

De dynamiek van testen verandert wanneer SaaS (Software-as-a-Service) applicaties worden ingezet. Integraties met uw applicatielandschap, maatwerk en kortere releasecycli zetten het testen onder druk. PTWEE heeft een heldere SaaS testaanpak.

We HELPEN ONZE KLANTEN om
beter en slimmer te testen

PTWEE ondersteunt haar klanten bij het professionaliseren van het testproces en bij de selectie, implementatie en het gebruik van test tools. Met een pragmatische aanpak helpen wij organisaties die gebruik maken van complexe enterprise software om beter en slimmer te testen.

We zien het als onze missie om de testvolwassenheid te vergroten bij onze klanten door testdiensten met bovengemiddelde toegevoegde waarde te leveren.

De FEITEN spreken voor zich

164
Afgeronde projecten
82
Tevreden klanten
91
Succesvolle workshops
16
Jaar actief in testen
DE OPLEIDING HEEFT MIJ HANDVATTEN GEGEVEN
OM ONDER TIJDSDRUK
BETER TE TESTEN
DANNY Ho
Functioneel Beheerder, Airmiles
Leer beter en slimmer testen

EENDAAGSE TESTOPLEIDING
DIE AANSLUIT OP UW PRAKTIJK

Vergroot je testkennis én leer hoe je praktische simpele testtechnieken kunt toepassen tijdens de opleiding 'Gestructureerd Testen' van PTWEE!

Doelgroep:

Business en IT medewerkers die wel testtaken uitvoeren maar geen testspecialist zijn (zoals key-users en functioneel beheerders).

Datum:

Dinsdag 5 november 2024 op basis van open inschrijving.

Incompany of remote:

Het is tevens mogelijk om de opleiding in-company of remote te verzorgen met een op maat gemaakt programma, we gaan graag met u in gesprek!

Meer informatie en inschrijven
"Since 2012, the pragmatic professional test approach of our testpartner PTWEE helps us to fulfill our wish for continuously improving quality and delivering stable IT services."
M. van dijk, Manager IT delivery, action
elasticthemes.com
“PTWEE heeft op meerdere aspecten het verschil gemaakt binnen ons transformatieprogramma wat betreft testmanagement. Zowel op het gebied van tooling, advies en ondersteuning."
J. SARDJOESINGH, IT TRANSITION LEAD, NIBC
webflow.com
"PTWEE heeft ons perfect geholpen met een op maat gemaakt test coachingstraject! Naast het opzetten van de gewenste teststructuur is er kennis overgedragen aan onze interne testorganisatie. Een erg prettige en succesvolle  samenwerking!"
S. GROOSMAN, MANAGER ICT, BETERBED
unsplash.com
"PTWEE heeft ons uitstekend geholpen om het testen van de laatste SAP S/4HANA update in goede banen te leiden. Van het voorbereiden van de testset, het begeleiden van de acceptatietesten en het opvolgen van de bevindingen. Pragmatisch, verbindend en met kennis van SAP."
D. Verduin-slotboom, Provincie Noord-Brabant
unsplash.com
"Voor het SAP@Heijmans project heeft PTWEE een heldere en pragmatische teststrategie neergezet en uitgevoerd. Het testen heeft gezorgd voor grip op de kwaliteit en bijgedragen aan de succesvolle uitrol."
G. BOOR, PROGRAMMAManager SAP, HEIJMANS
unsplash.com