Vergroot uw kennis van  testen en laat u inspireren middels de ééndaagse opleiding
BART VAN ZUNDERT
Trainer en testconsultant
Leer beter en slimmer testen

EENDAAGSE TEST OPLEIDING
DIE AANSLUIT OP UW PRAKTIJK

Vergroot je testkennis én leer hoe je praktische simpele testtechnieken kunt toepassen tijdens de opleiding 'Gestructureerd Testen' van PTWEE!

Doelgroep:

Business en IT medewerkers die wel testtaken uitvoeren maar geen testspecialist zijn (zoals key-users, functioneel beheerders, etc.)

Datum:

Dinsdag 5 november 2024 op basis van open inschrijving

Investering:

De kosten bedragen 495 EUR per persoon, inclusief cursusmateriaal

Inschrijven

Goed testen is belangrijk om te voorkomen dat er zaken misgaan waar de bedrijfsvoering hinder van ondervindt. Maar wat is dan goed testen? Wanneer is een verandering goed genoeg getest zodat deze zonder risico’s kan worden doorgevoerd? En hoe kan er beter worden getest zonder meer tijd aan testen te besteden?

Leer beter
en slimmer testen

Op deze en veel andere vragen wordt antwoord gegeven in de opleiding ‘Gestructureerd Testen’ van PTWEE; een uitgebreide kennismaking met het vakgebied testen. De opleiding is specifiek gericht op business en IT medewerkers die wel testtaken uitvoeren maar geen testspecialist willen worden. Te denken valt aan functioneel beheerders, key-users, applicatiebeheerders en ontwikkelaars.

De opleiding is gebaseerd op de methodiek die geldt als de facto standaard in de markt, TMap®. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Business Driven Testmanagement
  • Risk based testen
  • Kwaliteitsattributen
  • Testsoorten
  • Regressietesten
  • Logische en fysieke testgevallen
  • Testontwerptechnieken
  • Van testobject naar testscenario, testcase en teststappen
  • Bevindingenbeheer
  • Gestructureerd testproces

Aan de hand van aansprekende voorbeelden uit de praktijk worden de onderwerpen uitgelegd. De cursisten doorlopen gedurende de opleiding een praktijkcase waarin deze onderwerpen uitgebreid worden geoefend. De deelnemers ontvangen een uitgebreid naslagwerk als geheugensteuntje bij het testen in de praktijk.

Unieke opleiding
op basis van open inschrijving

Deze eendaagse opleiding wordt georganiseerd op basis van open inschrijving op dinsdag 5 november 2024 voor maximaal 12 deelnemers.

De kosten bedragen 495 EUR per persoon (excl. BTW), inclusief cursusmateriaal, naslagwerk en een certificaat.

Het is tevens mogelijk om de opleiding in remote teams of in-company te verzorgen en de inhoud van de opleiding nader af te stemmen op de specifieke situatie in uw organisatie.

inschrijven
Maak een keuze
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
pTWEE B.V.
Postbus 88
5240 AB Rosmalen
Bezoekadres
Europalaan 4
's-Hertogenbosch

+31 (0)73 711 45 20