Jij hebt de brains, wij bieden je de kansen.

PTWEE helpt organisaties die gebruik maken van complexe software om beter en slimmer te testen. Sinds 2008 maken onze professionals dit waar in diverse branches. Vanwege ons succes zijn wij voortdurend op zoek naar ervaren testconsultants, testcoördinatoren en testmanagers.

Ben jij gedreven, ambitieus en heb je de juiste mentaliteit? Dan zorgen wij, naast leuke collega’s en een uitstekende werksfeer, voor inspirerende opdrachten en een uitdagend carrièrepad dat past bij jouw situatie.

Wij worden graag jouw nieuwe collega!

Jet van Tienhoven, SAP Testcoördinator

“Ik geniet van uitdagende projecten, waarbij ik complexe vraagstukken kan doorgronden die me tevens in staat stellen nieuwe materie eigen te maken. Bij onze klant Action, waar we met een divers team een transitie/migratie van meerdere SAP-systemen naar een HANA platform uitvoeren, zit ik dan ook helemaal op mijn plek.”

Wouter Claessens, Senior Testmanager

“Als testprofessional word je gaandeweg selectiever en kritischer in de manier waarop je je vak wilt uitoefenen en ook in welke werkgever bij je past. Mijn ambities? Meesturen in de groei en ontwikkeling van een kleine eigenwijze organisatie en bij bijzondere opdrachtgevers uitdagende opdrachten vervullen met een grote veranderingscomponent op het primaire bedrijfsproces. PTWEE biedt me de kans op beide vlakken. Perfecte match dus!”

Susan van der Vleuten, Agile Testconsultant

“Ik krijg energie van het opzetten van samenwerkingen binnen projecten. Hier krijg ik volop ruimte voor binnen mijn project bij onze klant Stedin waar we conform de Agile Scrum methodologie ontwikkelen binnen SAP. Op eigen initiatief heb ik zitting genomen in het bestuur (secretaris) van de VNSG focusgroep Testen. Zo blijf ik kort op de bal aangaande ontwikkelingen en innovaties op mijn vakgebied.”

Laten we nader kennismaken!

We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in op een bijzondere locatie om te kijken of we samen jouw ambities waar kunnen maken!

PTWEE B.V.
Postbus 88
5240 AB Rosmalen

Bezoekadres:
Coltbaan 1
Nieuwegein

T +31 (0)73 711 45 20
E contact@ptwee.nl