"Dankzij de tweedaagse opleiding van PTWEE is het besef doorgedrongen hoe belangrijk testen is en hebben we de handvatten gekregen om op een gestructureerde manier te testen in minder tijd. "

C. de Rooij, Manager, ROC West-Brabant

Oktober 2018

Welkom Rachel Brobbel bij PTWEE!

Met ingang van half oktober versterkt Rachel Brobbel het team van PTWEE in de rol van manager HR. Rachel omschrijft zichzelf als een enthousiaste en oprechte verbinder van mensen. Ze heeft ruim 19 jaar ervaring in rollen uiteenlopend van fieldmanager, manager interim professionals en werving&selectie. Het afgelopen jaar heeft ze zich bovendien verdiept middels een coachingsopleiding bij ICM met binnenkort een NOBCO certificering als gevolg.

Binnen PTWEE gaat Rachel zich bezighouden met de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van de PTWEElingen, het begeleiden en coachen van consultants bij de klant en daarnaast gaat ze haar schouders zetten onder de werving van nieuwe collega’s. Ook geïnteresseerd om PTWEE collega te worden? Rachel drinkt graag een kop koffie om te praten over jouw en onze ambities!

Terug