PTWEE is gespecialiseerd in testen en testproces verbetering in SAP omgevingen. In Nederland is PTWEE de grootste onafhankelijke niche speler op het gebied van SAP testen. PTWEE is in 2008 opgericht door Douwe Vermeulen en Frank Paymans om bovengemiddeld goede SAP testdiensten te leveren. Zij hebben de overtuiging dat het aantal succesvolle SAP projecten toeneemt en dat kosten en problemen in SAP omgevingen afnemen wanneer er sprake is van: Een gestructureerd testproces, ondersteunende testtools en professionele testers mét SAP kennis.

Onze Visie

Eén van de grote IT uitdagingen voor de komende jaren is het streven naar maximale stabiliteit en maximale flexibiliteit. Stabiliteit wordt belangrijker omdat de bedrijfsvoering voortdurend afhankelijker wordt van goed functionerende informatiesystemen. Aan de andere kant wordt grote flexibiliteit verwacht door de business waardoor systemen continu onderhevig zijn aan verandering. De gevraagde flexibiliteit vergroot dus de kans op instabiliteit.

De oplossing voor deze schijnbare tegenstelling is een volwassen testproces. Effectief en efficiënt testen van informatiesystemen is nodig om snel aanpassingen door te kunnen voeren. Op die manier wordt voorkomen dat de stabiliteit van systemen en daarmee de continuïteit van de business gevaar loopt

Onze Missie

Het vergroten van de testvolwassenheid bij onze klanten door testdiensten met bovengemiddelde toegevoegde waarde te leveren. Daarbij wordt gestreefd naar een optimale balans in kwaliteit van IT oplossingen, kosten en doorlooptijd van testtrajecten. In tegenstelling tot onze concurrenten zijn wij sterk gespecialiseerd in het vakgebied SAP Testen en leveren wij geen andere SAP diensten. We besteden alle energie aan het ondersteunen van onze klanten bij testuitdagingen en aan de continue ontwikkeling van onze testprofessionals en onze diensten. SAP Testen zit in de genen van PTWEE. Wij zijn een thuisbasis voor SAP testprofessionals die passie hebben voor dit vak.