Testen met testkennis én SAP kennis

Een gestructureerd, professioneel testproces en passende testtools ter ondersteuning van dat proces. Uiteindelijk zijn het de mensen die de testwerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om een testmanager of een uitvoerend tester, het is van groot belang dat zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken. Voor het testen van SAP systemen is een combinatie van testkennis én SAP kennis noodzakelijk. Testers die de benodigde competenties niet hebben zullen de gewenste testdekking niet binnen de gestelde deadlines bereiken.

Wanneer uw organisatie ervoor kiest om zelf testwerkzaamheden uit te voeren dan kunnen wij uw medewerkers ondersteunen met opleiding en coaching. Met onze opleiding 'Gestructureerd SAP Testen' leren wij uw medewerkers in twee dagen effectief en efficiënt testen. Een zeer pragmatische opleiding die uniek is in de markt. Daarnaast verzorgen we workshops om samen met uw medewerkers een goede set van testscripts en testscenario's te bouwen voor uw belangrijkste processen.

Wilt u dat wij uw testwerk uit handen nemen? Ook dat is mogelijk want wij beschikken over ervaren SAP testprofessionals. Zij kunnen de gewenste testwerkzaamheden voor u uitvoeren op basis van detachering.

Daarnaast kan PTWEE u helpen bij de inrichting en implementatie van een gestructureerd testproces. Voor de selectie, implementatie en het gebruik van testtools bent u bij PTWEE ook aan het juiste adres.